Her er en trinnvis veiledning for hvordan du sletter Siri-opptak fra Apple-servere

Hvorfor kan du stole på

- Apple har tidligere vært i pressen for å bruke menneskelige entreprenører til å lytte til Siri taleopptak for å hjelpe selskapet med å forbedre tjenesten fra den stemmeaktiverte assistenten ved å se hvordan Siri reagerer på brukerforespørsler.

Det ble avslørt av The Guardian i juli 2019 at de menneskelige entreprenørene hørte litt mer enn de burde, inkludert pasient- og legesamtaler og opptak av private møter som kun var beregnet på soverommet. Opptakene var anonyme ved at de ikke var knyttet til en Apple -ID, men naturligvis var det fortsatt en personvernhensyn.

Selv om svarvurderingsprogrammet ble suspendert over hele verden, og ting har endret seg litt siden den gang, vil du kanskje fortsatt slette Siri -opptakene dine fra Apple -servere. Her er en trinnvis trinn for hvordan du gjør det.





Slik sletter du Siri -opptakene dine fra Apple -servere

Hvis du vil bli kvitt noen Siri -opptak som kan være på Apple -servere, gjør du det slik. Det er verdt å merke seg at du må deaktivere Siri fra alle Apple -enheter du bruker.

  • Åpne innstillinger
  • Rull ned til 'Siri og søk'
  • Slå av 'Lytt etter' Hey Siri ''
  • Slå av 'Trykk på sideknappen for Siri'
  • Trykk på 'Slå av Siri'

En melding vil vises under Slå av Siri -trinnet som lyder: 'Informasjonen Siri bruker for å svare på forespørslene dine, brukes også til diktering og vil forbli på Apple -serverer med mindre diktering også er slått av.'



Som meldingen sier, må du også slå av diktering før innspillingene dine slettes fra Apple -servere. Slik gjør du det:

  • Åpne innstillinger
  • Klikk på 'Generelt'
  • Rull ned til 'Tastatur'
  • Slå av 'Aktiver diktering'
  • Slå av diktering

Du får en melding over det siste trinnet som sier: 'Informasjonen som diktering bruker for å svare på forespørslene dine, blir fjernet fra Apple -servere. Hvis du vil bruke diktering senere, vil det ta litt tid å sende denne informasjonen på nytt. '

Husk at hvis du deretter velger å slå Siri på igjen igjen i fremtiden, vil data begynne å bli samlet inn igjen. Du kan les Apples personvernerklæring her .



Interessante Artikler