Forklaring av meldinger i iCloud: hvordan det fungerer og hvordan du slår det på eller av

Hvorfor kan du stole på

Denne siden er oversatt ved hjelp av kunstig intelligens og maskinlæring.

hva kan en ekkopunkt gjøre

- Apple ga ut iCloud -støtte for iMessages , kjent som Meldinger på iCloud, i mai 2018. Før støtte var det ikke mulig å bruke iCloud til tekstmeldinger.

Etter oppdateringen, som var iOS 11.4, lar Messages -funksjonen i iCloud deg imidlertid behandle iMessages som du ville behandlet dem. bilder . Meldinger synkroniseres på tvers av alle enheter når de slås på, slik at du kan holde deg oppdatert med alle meldingene dine, uansett hvilken Apple-enhet du bruker.





Her er hva du trenger å vite om Meldinger i iCloud og hvordan du slår funksjonen på eller av.

Hva er meldinger i iCloud?

Det er verdt å merke seg at 'Meldinger' også står for iMessage, som er Apples app som iOS- og Mac -enhetseiere kan bruke til å sende og motta tekstmeldinger, bilder, videoer, Animoji, Memoji og mer. I mellomtiden, iCloud den er innebygd i alle Apple-enheter, slik at du kan holde bildene, filene, notatene og mer trygt, oppdatert og tilgjengelig uansett hvor du er.



Meldinger i iCloud -funksjonen synkroniserer meldingene dine på tvers av alle Apple -enhetene dine. Når den er aktivert, holdes all meldingslogg oppdatert på alle Apple-enheter som har logget seg på Apple-ID-en. Hvis du sletter en melding, vedlegg eller samtale på en av enhetene dine, blir den slettet fra alle enhetene dine.

Før funksjonen Meldinger i iCloud ble lansert, alle meldinger du sendte eller mottok på din iPhone de vil synkronisere med Mac og iPad. Men hvis du konfigurerer en ny enhet, vil du ikke se noen av dine tidligere meldinger eller samtaler på den enheten. Selvfølgelig var det løsninger. Du kan for eksempel gjenopprette din nye iPhone fra en tidligere sikkerhetskopi for å overføre til den nye iPhone, men den var ikke så optimalisert som den er nå.

Hver av enhetene dine sikkerhetskopierte også hele meldingsbiblioteket ditt, og kastet bort iCloud -lagringsplass. Meldinger i iCloud -funksjonen ser imidlertid meldingene dine lagret på ett sentralt sted og sendt til hvilken enhet du kobler til nå eller i fremtiden. Hvis du trenger å frigjøre iCloud -lagringsplass, kan du ganske enkelt slå av meldingsfunksjonen i iCloud.



Hvordan fungerer iCloud -meldinger?

Meldinger på iCloud går i utgangspunktet på å gjøre meldingene dine synkronisert bedre på tvers av alle enhetene dine (gamle eller nye), slik at du kan holde deg oppdatert på dem fra hvilken enhet du bruker.

Hvis du velger å slå på Meldinger i iCloud, vil alle meldingene dine vises på en ny enhet når du logger på med den samme Apple ID -kontoen, og du får samme visning overalt du bruker iMessage. Som nevnt, når du sletter meldinger og samtaler fra en enhet, blir de umiddelbart slettet fra alle enhetene dine.

Hvis du sletter en melding, vil du ikke kunne hente den. Hvis du ikke vil holde samtalene dine oppdaterte på alle enhetene dine, kan du slå av meldinger i iCloud. Hvis du slår den av på iPhone eller iPad, er meldingsloggen inkludert i en egen iCloud -sikkerhetskopi.

Slik slår du på meldinger i iCloud

For å aktivere Melding i iCloud, må du kontrollere at du har konfigurert iCloud og logget på med den samme Apple -IDen på alle enhetene dine. Du vil også bruke tofaktorautentisering med Apple-ID-en din og ha blitt aktivert iCloud nøkkelring .

Brukere av iPhone, iPad og iPod Touch

Følg denne fremgangsmåten for å aktivere Meldinger i iCloud på iPhone, iPad eller iPod Touch:

  1. Gå til Innstillinger
  2. Trykk på [navnet ditt] øverst.
  3. Trykk på iCloud
  4. Aktiver meldinger

Mac -brukere

Følg denne fremgangsmåten for å slå på Meldinger i iCloud på Mac -en:

  1. Åpne Meldinger på din Mac
  2. Velg Meldinger -menyen i øvre venstre hjørne
  3. Trykk på Innstillinger i menyen.
  4. Klikk på iMessage
  5. Merk av for Aktiver meldinger i iCloud

Slik slår du av meldinger i iCloud

Hvis du slår av Meldinger i iCloud på en iPhone, iPad eller iPod touch, blir meldingsloggen inkludert i en egen iCloud -sikkerhetskopi, som vi nevnte tidligere.

spesielt det siste innen sportsverdenen

Du kan velge å slå av meldinger i iCloud for en enkelt enhet eller for alle enhetene dine. Enhver enhet der Meldinger i iCloud forblir på, vil fortsette å lagre det du sender og mottar fra den enheten i iCloud.

Brukere av iPhone, iPad og iPod

Følg trinnene nedenfor for å slå av meldinger i iCloud på iPhone, iPad eller iPod touch:

  1. Gå til Innstillinger
  2. Trykk på [navnet ditt] øverst.
  3. Trykk på iCloud
  4. Deaktiver meldinger

Mac -brukere

Følg trinnene nedenfor for å slå av meldinger i iCloud på din Mac:

  1. Åpne Meldinger på din Mac
  2. Velg Meldinger -menyen i øvre venstre hjørne
  3. Trykk på Innstillinger i menyen.
  4. Klikk på iMessage
  5. Fjern merket i boksen ved siden av Aktiver meldinger i iCloud

Interessante Artikler